Algemeen

P38a Workshop Manual

Range Rover P38a Owners Handbook (Export Edition)

Werkplaats handleiding serie 1

Workshop Manual.  

Brochure Serie 1

Brochure Serie 1Publication NO. 507/C

Serie Land Rover: Aankoop advies.

In de clubshop van de LRCH is een boekje te koop met adviezen voor de aanschaf van een Land-Rover en Range-Rover.

Verslag - GPS Introductie

 Op maandagavond 30 januari 2012 werd de eerste technische avond van 2012 gehouden aan het bekende adres van Auto Hobby Club aan de Biezenwade 1 te Nieuwegein.Zo’n 40 clubleden hadden zich verzamel

Santana Land Rover (Spanje)

De productie van de Land Rover's bij het Spaanse Metalurgica Santa Anna SA is ontstaan in 1958. Van de Spaanse Defensie komt er een stevig order.

Loodvervanger in EURO 95 benzine.

Sinds september 2004 is het leveren van "gelode" brandstof binnen de EU verboden. Hiervoor brachten de grote maatschappijen als opvolger de Super Met Lood Vervanger (Super MLV) op de markt.

Land Rover, slepen en bergen

Allereerst en dat geldt voor alle permanent aangedreven 4x4 voertuigen, slepen mag mits alle 4 de wielen gewoon rollen (zoals je normaal ook rijdt).

Defender MY07 Technical Service Bulletin

Hieronder een overzicht van de beschikbare service bulletins van Land rover voor de zogeheten 'bultneuzen' Defender MY07 Technical Service Bulletin No.LTB00177, 09 October 2008 Subject/Concern: Bra

Kennisbank Techniek

Het verstrekte advies en de inhoud van de kennisbank is - ofschoon door ons de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht bij het formuleren daarvan - vrijblijvend. 

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin