Offroad

De Off Road Commissie is een commissie die het ultieme gebruik van Land Rovers in het terrein met enthousiasme gestalte wil geven en die de bijzondere eigenschappen van het merk Land Rover tot hun recht willen laten komen.

Hiertoe zorgt de Off Road Commissie voor de locaties, voorzieningen en vergunningen voor evenementen waarbij het terreinrijden hoofdzaak is.De evenementen, waaraan uitsluitend LRCH leden kunnen mee doen, zijn de volgende:1 Daagse evenementenVier maal per jaar worden de 1 daagse Offroad evenementen georganiseerd, waarbij de leden in de regel op de zondag van 10.00 tot 16.00 uur kunnen terreinrijden. Bij deze evenementen zorgt de catering commissie voor “koek en zopie” in de clubtent.De commissie zet de dag voorafgaande aan het evenement verschillende routes uit met drie moeilijkheidsgraden die door middel van gekleurde pijlen worden aangegeven.Er zijn blauwe, rode en zwarte routes welke in zwaarte oplopen. Blauw is het eenvoudigst en zwarte routes zijn voor leden die veel ervaring hebben, hierbij zijn speciale voertuiguitrustingen zoals lieren en goede terreinbanden nodig.

Offroad weekends (Pasen en Pinksteren)Tijdens Pasen en Pinksteren organiseert de commissie kampeerweekenden voor leden van de LRCH. De kampeerweekenden worden afwisselend in Nederland en in het buitenland gehouden. Het kamperen is over het algemeen primitief met minimale voorzieningen. Meestal is er geen netspanning aanwezig en zijn toiletvoorzieningen erg basic. Tijdens deze weekenden wordt niet alleen het terreinrijden georganiseerd, maar ook activiteiten als een teamtrophy, spelletjes voor de kinderen en een clubborrel.Bikkelweekend  (combi-evenement samen met de Allroadcommissie)In februari wordt er samen met de All Road Commissie het zogenaamde Bikkelweekend georganiseerd. Dit weekend is een leuke combinatie van een oriëntatierit, een speurtocht, survivalelementen en een teamtrophy. Bij dit weekend wordt “ bikkelachtig “ gekampeerd, uitsluitend in tenten en met off road kampeermiddelen.Bij deze evenementen wordt rekening gehouden met de ervaring van de rijders, de eigenschappen van de Land Rovers en de extra uitrustingen die op en aan de voertuigen zijn aangebracht.Overige takenBij de door de LRCH georganiseerde vakantiebeurs verzorgt de Off Road Commissie een offroad parcours en verleent de commissie algemene ondersteuning aan het evenement.Contact opnemen: LRCH contact formulier (niet ingelogd) | Offroad contact formulier (ingelogd)

Contact opnemen met de Commissies

 Ben je ingelogd? Neem direct contact op: ga naar de Commissie; klik op het tab "Contact", vul het formulier in en klik op bericht versturen. Heb je nog geen account? Neem contact op via het contact formulier (http://lrch.nl/contact); selecteer de gewenste Commissie onder categorie, vul het formulier in, klik op bericht versturen. 

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin