Clubshop

De Clubshop commissie is verantwoordelijk voor de in- en verkoop van tal verenigings- of Land Rover gerelateerd artikelen, varierend van kleding tot gadgets.

Het assortiment is breed en wordt steeds aan de behoeften van de leden aangepast.Zo is er een assortiment dames-, heren- en kinderkleding variërend van shirts en sweaters tot petten, strings en (bad)jassen. Ook zijn tal van handige accessoires, Land Rover artikelen, zaklampen, dvd's, video's en boeken verkrijgbaar en ook de LRCH stickers, logo's, speldjes enz. ontbreken niet.Verder zijn ook veilige reddingsmaterialen als sleeplinten, kinetische touwen, harpsluitingen en complete recovery sets verkrijgbaar.De clubshop is aanwezig tijdens de grote maandelijkse off-road evenementen of dan wanneer aangegeven in de agenda. Daarnaast zijn de artikelen ook te bestellen via de webshop.Contact opnemen? LRCH contact formulier (niet ingelogd) | Clubshop contact formulier (ingelogd) 

Contact opnemen met de Commissies

 Ben je ingelogd? Neem direct contact op: ga naar de Commissie; klik op het tab "Contact", vul het formulier in en klik op bericht versturen. Heb je nog geen account? Neem contact op via het contact formulier (http://lrch.nl/contact); selecteer de gewenste Commissie onder categorie, vul het formulier in, klik op bericht versturen. 

Leden van de Clubshop Commissie

Bernd Voorsluijs Club webwinkel

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin