Communicatie

Het Communicatie Team komt voort uit het 'Info Team', dat nog stamt uit de tijd dat het clubblad LRCH Info heette. Het Communicatie Team verzorgt alle interne en externe publicaties van de Land Rover Club Holland.

Het meest herkenbaar zijn het LRCH Magazine en de website, maar daarnaast verzorgt zij publicaties in andere bladen, mailings, informatiefolders, posters etc.Inmiddels is dit verenigingsblad uitgegroeid tot de full-colour uitgave 'Het LRCH Magazine' dat 6x per jaar verschijnt. Vanzelfsprekend biedt het blad alle informatie voor/over de vereniging en haar leden. Daarnaast informatie en wetenswaardigheden over jonge en oude modellen Land Rovers, technische artikelen, reisverslagen, columns etc. etc.Een ander belangrijk communicatiemiddel is deze website. Hierop vind men vooral korte informatieve berichten en verslaggeving van evenementen. Ook de agenda is een veelbezocht item. De website speelt een belangrijke rol bij het inschrijven voor diverse evenementen. Daarnaast is het de thuisplaats van de 'Kennisbank', waarin veel (technische) informatie over Land Rovers en hun onderhoud terug te vinden is. Ook vind men hier de 'Rovertjes', de kleine rubrieksadvertenties door particulieren.Het forum biedt de gebruikers de mogelijkheid om uitgebreid contacten te leggen en te onderhouden en de nodige informatie te vinden. Dagelijks bezoeken vele honderden leden en niet-leden deze pagina's. Contact opnemen? LRCH contact formulier (niet ingelogd) | Communicatie contact formulier (ingelogd)

Contact opnemen met de Commissies

 Ben je ingelogd? Neem direct contact op: ga naar de Commissie; klik op het tab "Contact", vul het formulier in en klik op bericht versturen. Heb je nog geen account? Neem contact op via het contact formulier (http://lrch.nl/contact); selecteer de gewenste Commissie onder categorie, vul het formulier in, klik op bericht versturen. 

Leden van de Communicatie Commissie

Egon Kooi Relatiebeheerder
Martijn en Caroline Redacteur
Rob Stewart Kennisbank
Sebastian van Gils Vrijwilliger Trialcommissie / Communicatie Commissie
Tom Simonis Forum Webmaster
Ton Staal Eindredacteur Clubblad
Willem Corbijn Communicatie commissie - Social Media

     

Kortweg LRCH is een vereniging van liefhebbers van het Engelse merk Land Rover ... 

Gebruikerslogin